Om oss


Sport & Rehab är ett företag i Kristinehamn som ägs av Ulrica Johansson, Legitimerade sjukgymnast sedan 1998, med vidareutbildning inom bland annat,

Idrottsmedicin

Medicinsk träningsterapi

Ortopedisk manuell terapi (OMT) Steg II

McKenzie examen

Fördjupning inom axeldiagnostisering och behandling

Axelina

Smärta

Akupunktur

Löpcoach, löpanalys


Sport & Rehab bildades år 2013 med inriktning på bedömning och diagnostisering av hälsmärta hos barn och ungdomar, så kallad Severs skada, och tillverkning av hälkoppen. Vi har sedan starten jobbat med tillverkning av Balkefors ortopediska skoinlägg för ungdomar och vuxna. Både mot privat kund och mot företag.


I takt med ökad efterfrågan utifrån kompetens med vidareutbildning inom flera områden och erfarenhet, erbjuder Sport & Rehab dig som kund/patient/förening bedömning, behandling och rehabilitering av skelett-muskel- och ledrelaterade besvär. Ung som gammal, motionär eller idrottsaktiv.  Alla är välkomna.


Sport & Rehab är godkänd av Region Värmland och ingår i Vårdval Fysioterapi. Patientavgiften är densamma som hos Regionens sjukgymnaster/fysioterapeuter för de tjänster som Regionen subventionerar. Frikort gäller. Du kan söka utan remiss med egen vårdbegäran.


Sport & Rehab skräddarsyr föreläsning för Er som förening/företag.
Besöksadress


Sport & Rehab AB

Garnisonsvägen 3

681 55 KristinehamnKontakta oss

info@sportorehab.se


Tidsbokning

1177.se (Fysioterapimottagningen Sport och Rehab)

072-550 90 65