Produkter till försäljning

Leukotape P Sportjejp (brun)

- Mycket stark tejp. Ger extra starkt stöd. Bra vid tejpning av hälsmärta, tejpning av knäskålen, stabiliserande tejpning av fotleden.


Strappal tejp (vit)

- Stark idrottstejp. Kraftig häftförmåga, latexfri. Ger ett starkt stöd och effektiv stabilisering av leder. Tillverkad av viskostyg mesod en häftmassa av zinkoxid. Strappal® är en lågallergen tejp, vilket minimerar risken för allergiska reaktioner.


Framfotspelott Droppformad

- Droppformad pelott i skinn som stödjer främre fotvalvet.

Vid nedsjunket framfotsvalv behöver man hjälp att stödja upp under metatarsalbenen i framfoten. Detta kan göras med hjälp av en pelott eller en formgjuten sula.

Ett nedsjunket framfotsvalv kan ge stickningar och smärtor i framfoten. 


Rubber Heel

- Används vid justering av lättare pronation som kan ge besvär och smärta från tex hälsena på grund av ett malalignment (inte rak linje av senan).


Träningsband

- Vi har träningsband i form av Thera Band, som är ett av de mest populära, elastiska träningsbanden på marknaden. Finns i olika färger för olika motstånd. Latextub ett runt gummiband med två olika tjocklekar, som kan användas för de flesta övningar.

Du kan träna alla kroppens muskler med gummibandet.


Schlatterband

- Ger stöd och kompression runt knäskålsenorna.  Bandet hindrar inte rörligheten i knät.

Fungerar bra vid Patellartendinos (Hopparknä), Patellofemoralt smärtsyndrom (främre knäsmärta) och Schlatter.


Hälkoppen

- Ett specialskoinlägg vid hälsmärta. Hälkoppen bidrar till att hälkudden trycks ihop från sidorna och blir lite tjockare under hälbenet och belastningen på hälen minskar.

Hälkoppen tillverkas och formas efter just Din fot.


Formgjutna skoinlägg

- Ett individuellt utprovat inlägg som ger stöd och avlastning. Formgjutna inlägg används tex vid behandling av

överpronation, Hallux valgus/rigidus, nedsjunket främre fotvalv, benhinnebesvär, hälsenebesvär, hälsporre (Plantar fasciit), fot-, knä- och höftbesvär och löparknä.